موزاییک های متنوع برای تغییر شکل و جلوه دیوارها و سطوح

به گزارش کوه سفید، ما می توانیم استدلال کنیم که به تعداد سبک های هنری، انواع مختلفی از هنر موزاییک وجود دارد، از کلاسیک گرفته تا هنر مدرن. با این حال، بیشتر موزاییک ها، در حالی که همه سبک های هنری را در بر می گیرند، در دسته های محدودتری طبقه بندی می شوند. در واقع فقط پنج نوع اساسی از هنر موزاییک وجود دارد: کلاسیک، ارگانیک، صنعتی، صنایع دستی و موزاییک های سفارشی پیش ساخته. بیشتر انواع دیگر می توانند به طور منظم در هر یک از این پنج نوع اصلی هنر موزاییک قرار گیرند.

موزاییک های متنوع برای تغییر شکل و جلوه دیوارها و سطوح

شماره 1: کلاسیک

این نوع اصلی از دوره کلاسیک تاریخ نامگذاری شده است، زمانی که یونانی ها و رومی ها آثار شگفت انگیزی از هنر موزاییک را ایجاد کردند. در زمان های قدیم، موزائیک های ساخته شده به روش کلاسیک برای مکان های عمومی و ویلاهای خصوصی استفاده می شدند. پروژه های هنری که امروزه به سبک کلاسیک انجام می شوند می توانند آشپزخانه و حمام یا استخر منزل و ویلای شما را به طور بی نظیری تزئین نمایند. به گونه ای که چشم هر بیننده ای را به خود خیره نمایند.

شماره 2: ارگانیک

سنگریزه ها به وسیله یونانیان در بعضی از اولین اشکال ارگانیک موزاییک استفاده می شدند. با این حال، موزاییک ها فقط به انواع سنگ ها محدود نمی شوند، بلکه می توانند با پوسته و دانه و هر شکل دیگری از مواد آلی ساخته شوند. سنگ ارگانیک است و کاشی هایی با سنگ و سنگ دانه در این دسته قرار می گیرند.

شماره 3: صنعتی

این می تواند شامل اصول جنبش هنر معاصر و مدرن باشد که در آن شیشه و فلز نیز می توانند در طرح های موزاییک استفاده شوند. شیشه ها و آینه ها مواد جدیدی برای موزاییک نیستند و حتی در آثار کلاسیک هنر معرق نیز یافت می شوند، اما نحوه استفاده از آن ها فرق دارد. کاشی های مترو ساخته شده از شیشه خالص با سبکی تمیز و مینیمال وجود دارند. انواع دیگر موزاییک های صنعتی الگوهایی را ایجاد می نمایند که فوق العاده تمیز و پیچیده هستند.

شماره 4: صنایع دستی

در اصل، تقریباً همه موزاییک ها دست ساز هستند، بنابراین می توان از آن ها به عنوان صنایع دستی یاد کرد، زیرا یک سنگ تراش به صورت دستی برای فراوری آن ها زحمت زیادی می کشد حتی اگر همه آن ها با دست تراشیده نشده باشند. با این حال، کاشی هایی که به وسیله دستگاه های مخصوص و مدرن بریده می شوند، بدیهی است که دست ساز نیستند و به روش سنتی ساخته نمی شوند. نکته جالب این سبک این است که آثار هنری موزاییک دست ساز به موزاییک کف و دیوار محدود نمی گردد. بلکه می توانید آن ها را روی لامپ ها، میزها و یا حتی به عنوان قاب به کار گیرید. این می تواند نمای فضای شما را منحصر به فرد نموده و نگاه همگان را به خود خیره کند.

شماره 5: درج سفارشی پیش ساخته

این ها در یک کارخانه یا کارگاه ایجاد شده و سپس به محل کار منتقل می شوند و با طرحی که از پیش آماده شده است، در محل مناسب نصب می شوند. با این حال، این بدان معنا نیست که آن ها نمی توانند سفارشی باشند. طرح نهایی طراحی می تواند کاملا ساخته خود شما باشد!

سبک های درج سفارشی در هر سبک هنری موجود است. آن ها برای یک دیوار ویژه یا یک پروژه خاص، عالی هستند. استفاده از موزائیک های از پیش ساخته برای نصب در حاشیه شومینه ها بسیار پرطرفدار است.

سبک های مختلف موزاییک ، پروژه های متنوع موزاییک

همانطور که قبلاً بیان کردیم، هر نوع اصلی از هنر معرق دارای انواع مختلفی است که در آن گنجانده شده است. نوع کلاسیک در خصوص هر چیزی است که طعم قدیمی اروپایی دارد. این موزائیک ها در گذشته فقط با دست تراش می خورد، اما امروزه می توانید بسیاری از تم های موزاییک کلاسیک پیش ساخته را بدون احتیاج به برش دادن به طور آماده تهیه کنید. نوع ارگانیک شامل سنگ و سنگدانه و موادی از این قبیل است.

موزاییک صنعتی از ابزارهای مدرن استفاده می نماید یا شامل طرح هایی است که برای سلیقه های معاصر و مدرن مجذوب کننده است. مدل های تحت عنوان صنایع دستی فراوری شده اند تا با استفاده از آن ها به فضای مد نظر خود رنگ و بویی تازه ببخشید. علاوه بر همه این ها می توانید الگوهای پیش ساخته ای را که دارای تم هنر و صنایع دستی یا هنر نو هستند را برای مکان دلخواه خود به کار گیرید. افرادی که چیزی سریع و آسان می خواهند، به موزاییک پیش ساخته بسنده می نمایند. هنوز هم می توانید با منحصر به فرد کردن طرح بندی، یک کار سفارشی بسازید!

انواع موزاییک های موجود در بازار کدامند؟

همانگونه که شما هم می دانید استفاده گسترده از انواع موزاییک در سال های اخیر سبب شده است تا روز به روز با فهرست متنوع تری از این کاشی ها روبرو شویم. به گونه ای که این روزها با مراجعه به فروشگاه های مصالح ساختمانی انواع بسیاری از این کفپوش و دیوارپوش ها را خواهید دید. از جمله پرفروش ترین و پراستفاده ترین این کاشی ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • موزاییک سیمانی
  • موزائیک ساده
  • موزائیک گرانیتی
  • موزائیک پلیمری
  • موزائیک واش بتن
  • موزاییک لاشه
  • موزاییک پلاکی
  • موزاییک طرحدار
  • موزاییک نانو
  • و …

هر یک از موارد نام برده شده ویژگی های مخصوص به خود را دارند از این رو می توان گفت که کاربرد آن ها نیز فرق دارد. بنابراین ضروری است تا پیش از اقدام برای خرید، با یک متخصص مشورت نموده و بسته به فضای مد نظر خود، برترین مدل را خریداری نمایید.

خرید موزائیک از خانه موزاییک

اما در آخر احتمالا شما هم می خواهید بدانید که یک موزائیک خوب و با کیفیت را از کجا بخرید. در این خصوص باید بگوییم که پیشنهاد ما خرید از خانه موزاییک است. کارخانه ای با سابقه و صاحب نام که همیشه با فراوری محصولات با کیفیت و مرغوب رضایت مشتریان خود را جلب نموده است.

برای این منظور شما می توانید به وب سایت این مجموعه مراجعه نموده و از میان فهرست بسیار متنوعی از محصولات این فروشگاه، مدل دلخواه خود را در هر طرح و رنگی که می پسندید و هر میزان ای که احتیاج دارید، خریداری نمایید. افراد ما آماده اند تا در سریع ترین زمان ممکن محصول خریداری شده را برای شما در هر کجای ایران که هستید، ارسال نمایند.

سوالات متداول

آیا استفاده از موزاییک ها تنها برای پوشش کف محدود می گردد؟

خیر. یکی از کاربردهای گسترده موزائیک ها استفاده به عنوان دیوارپوش است. از این رو شما می توانید با انتخاب طرح و مدل دلخواه، آن را برای نصب در مکان های مختلف بخرید.

کاربرد موزاییک ها در کجاست؟

موزاییک ها از دیرباز کاربرد گسترده ای داشته اند اما امروزه با توجه به فراوری مدل های جدیدتر، می توان گفت که موزائیک به عنوان یکی از مهم ترین و کاربردی ترین مصالح ساختمانی شناخته می گردد. از جمله کاربردهای این کاشی ها می توان به پوشش کف سالن و اتاق ها، آشپزخانه، سرویس های بهداشتی، نمای ساختمان ها، پارکینگ، حیاط، تراس، پشت بام، کف باغ و ویلا، مراکز تجاری و تفریحی، پالایشگاه ها و انبارهای صنعتی و بسیاری از موارد دیگر اشاره نمود.

چقدر می پسندید؟

منبع: اتاق
انتشار: 16 آذر 1402 بروزرسانی: 16 آذر 1402 گردآورنده: agdagh.ir شناسه مطلب: 1981

به "موزاییک های متنوع برای تغییر شکل و جلوه دیوارها و سطوح" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "موزاییک های متنوع برای تغییر شکل و جلوه دیوارها و سطوح"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید